szardinia

Szardínia utazás, szállás és nyaralás

Észak Szardínia szállás, hotel ajánlatok

Szardínia szállás I.

Szardínia négycsillagos hotelünk Palau felső részén található csodálatos lenyűgőző kilátást biztosítva a La Maddalena szigetcsoportra. A szállás mindössze egy rövid sétára található az egyik legszebb szardíniai kikötőtől, és kb. 650 méterre fekszik a legközelebbi homokos strandtól (La Sciumara – fehérhomok 80-200méter hosszú), minden nap ingyenes busz közlekedik a hotel és a strand között.

Szardínia szállás II.

Szardínia északi részén az elegáns, felújított négycsillagos szálloda a pihenni vágyók számára biztosít tökéletes célpontot. Remek kiinduló pont a sziget legszebb strandjainak bejárásához. A minőségi szálláshely, mely mindössze 200 méterre található a legközelebbi homokos partszakasztól.

Szardínia szállás III.

Szardínián szigetén prémium hotel ajánlatunk: 164 szobával rendelkező elegáns hotel Cannigione tengerpartjától 5-10 perc sétára található. A szállás családosoknak remek célpont-->a szállás családbarát szolgáltatásokkal rendelkezik, így gyermekkel érkezők számára is ajánljuk.

Szardínia szállás IV.

Egy igazán csendes, nyugodt nyaralóhelyet keres? Szardínia szigetén Isola Rossánál ezt megfogja találni!; festői kis halászfalu az Asinara-öbölben, 5-10 perc sétára Isola Rossa helyi homokos strandjától, 800m-re az ingyenes “Marinedda” strandtól – sziklák között gyalog-ösvény vezet hozzá.

Szardínia szállás V.

Orosei-öbölben található kiváló adtosságokkal rendelkező tengerparti szállásunk. A 3 csillagos hotelünk csak néhány méterre fekszik a Cala Gonone, illetve 1 perc sétára egy homokos, kavicsos gyönyörű strandtól.

Szardínia szállás VI.

Szardínia sziget keleti részén található egy négycsillagos úszómedencés hotelünk, melyhez apartman komplexum is kapcsolódik. A szigeten ezen részét sziklás hegyek, csodálatos partszakasz tagolja. Különlegesség, hogy öböl részt hajóval is megközelíthetjük és ott megtekinthetjük különleges barlangjait. A Palmasera Village, egy 12 hektáros területen terül el, hotel szobákból és apartmanokból áll, strandja piros meglepően érdekes színű: piros homokos, néhol apró kavicsos.

Szardínia szállás VII.

Szardínián van egy nemzetközileg is elismert exkluzív szálláshely, melyet 1995-től a világ legjobb nyaraló helyei között tartanak számon. Cagliaritól 1 óra autózásra található, egy 25 hektáros szubtrópikus parkban. Az üdülőfalu mellett található homokos tengerpart, a szállások között mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő színvonalú szolgáltatásokat. A nyugalom oázisának tartott szardíniai szállás belül 7 hagyományos szárd mediterrán építészeti stílusban épült hotel és 24 csodálatos kisebb szállás található. Felszereltség: 14 étterem különböző nemzetek konyhájával, üzletek, több mint 10 medence, külön sótartalmú gyógyvizes medencék, törökfürdő, jacuzzi. Nem véletlenül vált világhíressé.

Még Szardínia szállás infó--->

Szardinia Infó

E-mail: ski@alpinetours.hu

Cím: Budapest, V. Petőfi S. tér 3.

nature card

Weboldal készítés By Fjood