szardinia

Szardínia Utazás Programok

Szardínia páratlan szigete gyönyörű partszakaszokkal és remek programokkal várja az idelátógató utazókat. A méltán híres Costa Smeraldán valamint a mesés északi és keleti részen számos, csodálatos fehérhomokos tengerpart terül el.

Északi partok – Costa Smeralda

Fürdőzés – motorcsónakázás a “Long Beach-en”, Costa Smeraldán (Cala di Volpe), a partszakasz az egész világon az egyik legismertebb turistacentrumok közé tartozik, nevét a tengervíz csodálatosan áttetsző smaragd színéről kapta. Számos hollywoodi sztár is ezt a partot tartja a legkedveltebb nyaralóhelyének. Hajókirándulások Palauból: Palau egy hangulatos és mozgalmas kikötőváros, naponta többször indulnak komphajók és kiránduló hajók.

Szardínia utazás: Keleti partok – Orosei-öböl hajókirándulás

Ez a terület, Szardínia sziget tengerparti vidékének egyik leglenyűgözőbb része. Elszigetelt tengeri öblöket csak hajóval, vagy a hegyet megjárva hosszú túra útján közelíthetik meg (gyalogosan az első part megközelítése ajánlott, kb. 6 km, szép erdős tájban lehet részük, kb. 2 órás út Cala Luna öbléig). 7 csodálatos kis szardíniai öböl, számos archeológiai (barlangok) és természeti szépség található a területen, fehér sziklák, mediterrán növényzet, csodálatos vadregényes partszakaszok. Naponta többször, több társaság indít utazásokat hajóval, illetve kisebb motorcsónakkal az itt található 7 természeti parthoz. Hajóindulás a reggeli órákban 9.00 körül, visszaérkezés délután 17.00 körül. Egy teljes napba 3 partszakasz megismerése fér bele, amelyeken kiköt a hajó és strandolásra pihenésre van lehetőség. Valamint a Bue Marino tengeri barlang megtekintésére, ahol további lenyűgöző látványt nyújt a csillogó tengervíz és a barlang különös sziklaalakzatainak fényjátéka.

Még több Szardíniai utazás program---->

Szardinia Infó

E-mail: ski@alpinetours.hu

Cím: Budapest, V. Petőfi S. tér 3.

nature card

Weboldal készítés By Fjood